tiistai 4. elokuuta 2009

Paluu arkeen!


Niin se on Napsterinkin äitiysloma loppu ja paluu arkeen koittanut. Viikonloppuna meillä päin oli kovin hulinaa, perjantaina meikän pitkä piina päättyi himppasta vaille ilta8 ja Napstersson tuli kotiin (enkä päästä sitä enää koskaan mihinkään (paitti ehkä joskus)) <3


pöydän alla on tunnelmaa



lenkillä pikkuriiviöiden kera. Etenkin Kertomus on hyvinkin mammanpoika. Mitenköhän tuo on asettuna uuteen kotiinsa? ;)



Mamma esitteli peenuille myös vesielementtiä pursiseuran laiturilta



 Ja leikitti vauvoja omaan pöljään tyyliinsä



Kommeeta ravia ala Naps ja Kertsi



 Runo Ellun kainalossa <3


 Hilma vastasi työpaikan koiraamisesta Nastin äitiyslomasijaisena. Ja lenkittipä ainakin kertaalleen minua Limettiviipale-emäntineen.

Normaaliin arkeen paluu on tapahtunut hyvin sulavasti, vaikka kotikin on muuttanut tässä välillä. Oli Naps sentään ennen äitiyslomaansa remonti piällysmiehenä, muttei yhtään yötä kerinnyt uudessa kopissa viettää.

Tavat ja ruokahalut ovat palanneet ennalleen kotona, rosvoilua eikä pöydillä hyppimistä saati remmirähjäämistä ole esiintynyt. Heppojen kanssa lenkkeillessä sekä pahamaineisella Soidinvuoren lenkillä (talven 5 h lumikenkäily Suvin ja Louhin kanssa, nyt 2,5 h kävely paras-Ellun kanssa) meinaa kunto vielä vähän loppua, mutta sisulla Naps on vetänyt lenkit loppuun asti. Kevättalven hiihto- ja hankikuntoihin on vielä kuitenkin matkaa. Ja eiköhän se kunto siitä nouse, kun ei ihan liikkumati äippälomallakaan ollut :) Täytyy alkaa myös repun kanssa lenkkeillä ennen Kevon vaellusta. Kunnonkohotusrojekti koskekoot myös emäntää ;) Ensi viikolla alkaakin kesäloma!

tsekatkaahan Louhin ja Vauhtin (Diivan Loru-pentu) plokista pentupentukuulumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti