keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Päivitystä Suville (ja vähän muillekin...)


Kiihkeää päivitystahtia jatketaan... Pöljän alkuvuosi on mennyt lumisissa merkeissä, kuten ilmeisesti muutamalla muullakin suomalaisella. Tammikuussa käytiin eka hiihtolomalla Rukatunturin katveessa. Hiihdettyä tuli, jopa -30 C:ssä. 



Nástin tassunpohjat kärsi eniten tästä hiihtelystä ja niitä onkin jouduttu rasvailemaan pitkin talvea sittemmin. Aluksi tassujen päälle laitettujen tossujen kanssa ei voinut liikkua mihinkään, mutta on Napsterin tukka taipunut lopulta tässäkin asiassa ja liikkuminen sujuu aivan normaalisti tossut jalassa. Viime viikonloppuna panin tossut (ja rasvat) kaikessa viisaudessani koko yöksi, jolloin tassut olivat vielä aamulla kosteat ja Naps joutui pitämään tossuja päivällä tallillakin, tai siis lenkillä Elekko-hepan kanssa. 


Kevättalven kohokohtia Nastille on ollut Vauhdin ja Loupin vierailu, Pöljä oli monta päivää ihan masentunut sukulaisten lähdettyä kotiin. Eikä se Suvin-pirulainen vieläkään suostu myymään Vauhtia mulle! Kyllä se taitaa meilläkin olla lähivuosina kaverin hommaamisen aika, on se Nástikin sen verran laumaeläin. Pikikään ei meillä oikein enää voi olla, kun ei pysty olemaan täyttä päivää pissimättä :( Ja onpa sillä kaksi pätevää hoitajaa Klaukkalassa/Mäntyharjulla ;)


Äitikin kävi meitä viihdyttämässä reilun viikon, jolloin Nastilla oli lomaa työnteosta sekä hiihtämisestä ;) Hyvin oli totellut äitiäkin jäällä vapaana ollessaan. Me olemme kyllä Nástin kanssa nauttineet täysin rinnoin lumesta ja pakkasesta! Taidan olla ihan tosissaan varsinainen talavi-immeinen ;) Nytkin on tiedossa mukavaa ohjelmaa, laavantaina Lahdessa Finlandiahiihdon pikkumatka 32 km, pyhänä Louhin ja Vauhdin kanssa kotiin Iisalmeen ja torstaina Taivalkoskelle (toivottavasti Suvi ehtii kyytiin ;)) ja seuraavana laavantaina Naps ja Lou pääsevät poroaitaan kera Jörö-veljen, ja todnäk Ronja-siskonkin! Mukava töitä pakertaa, kun on mukavaa odotettavaa tiedossa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti