sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Norri heppailee


Norri 12 viikkoa, eka rokotus ja 6,5 kg. Siis melkein tuplapaino luovutuksesta... Hyvin voi, alkaa jo selvästi vähän järkeä tulla päähän. Sisäsiisteys on vielä tietenkin täysin hakusessa, sisälle tehdyt pissat tulevat 95% paperille, kakat jostain syystä partsille. Lenkeillä kulkee niinkuin isompikin koira, nätisti seuraa mukana. Uusia koirakavereita Onni-staffin ja Hilma-bullin lisäksi on tullut lbu Luke



Tässä Luke ui ja Násti komentaa. Naps jaksoi hakea kepin kolmesti, sitten päätti jättää sen noutajan hommiksi... ;)



Norri ihmetteli märkää Nástia



viikko sitten käytiin Koljonvirralla kannustamassa kollega Raisaa Roulette II-hevosellaan kansallisten koulukisojen VaativaA- ja Pyhä Yrjö-luokkien voittoon, Hyvä Raisa ja Nuppu!



Ahkerat kannustajat seuraavat palkintojen jakoa. Nástin mielestä esteratsastus on viihdyttävämpää. Ja etenkin tätiratsastus, johon pääsee itse mukaan:



Elekko ja Násti tänään Kauppilanmäessä. Elekko ja Násti tekivät Paula-tädin kanssa pitemmän lenkin, pienet tytöt Bugatti ja Norri pienemmän



Vilma, Bugat, Jatta ja Norri. Bugatti ei Norrin mielestä ollut pelottava, Elekko kylläkin. Norri kulkee pääasiassa lenkillä irti, mutta hevosiin totuteltaessa pidin sitä varmuuden vuoksi kiinni.



Norri ihmettelee hieman pelottavaa Elekko-setää. Juhannuksen jälkeen muutammekin tyttöjen kanssa kolmeksi viikoksi Kauppilanmäkeen heppa- ja kissavahdeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti