maanantai 10. syyskuuta 2012

Reenilöitä

Perjantaina reenattiin vikan kesälomapäiväni kunniaksi Suvin ja Hertan kanssa. Norri otti ensin. Aloitimme ehkä hypyllä avo-tyyliin, joka meni ok. Vähän se taas sekoili, mutta toisaalta, tätä liikettä ei tarvita kuin tässä luokassa, joten kannattaako ihan hirveästi panostaa? Motivaatio ainakin on kohdallaan.

Seuraaminen oli kuulemma jees. Vähän seilaa, muttei kuulemma pahasti (itse en kyllä sitä näje). Piippaaminen perusasennoissa on kyllä perseestä. Ei ku perstreeniä vaan.

Metalli oli positiivinen yllätys. Toi ällöttävän noutajankuolaaman kapulan yllättävän reippaasti <3

Luoksetulo autoon.



Násti otti jääviä. Istuminen ei sujunut! Jäi seisomaan, meni maahan, vaati apuja. Lopulta alkoi sujua. Näitäkin pitää muistaa vaan harjoitella!!! Seisominen oli kuulemma riittävän nopsa tällä kertaa. :)

Napsterillekin metalli. Ok.

Luoksetulon pysiä otettiin juoksuttamalla välissä. Násti selvästi tykkää tästä. Pysät ok. Loppuun vielä pitkä suora.

Naps otti Rasan kanssa paikallaolot. Tippuu tippuu istumasta maahan. En perkele sentään taaskaan palkannut riittävän ajoissa. Tätä pitää harjoitella!!! Makuu ok.

Muitten reenien jälkeen päätin ottaa tytsille vielä ruutua. Naps ensin. Meni isolla kaarroksella ruutuun, jossa oli ruokakuppi, kun oli nähyt kupin aiemmin Suvilla. Toisella kertaa vähän loivempi kaarre. Katsoo kyllä tarkkaan Subbarin ja Hertan.

Norrin ruutu on innokas ja suht tarkka. Hyvällä mallilla, jee! :) Taitava Pörde. Otettiin siis pitkältä matkalta kupin kanssa vauhtia ja läheltä paikkaa namia heitellen palkaksi.

#############

Laavantaina reenattiin Tuomon ja Essin kanssa. Norri aloitti. Norri otti jäävistä istumista ja seisomista.  Istuminen ok. Seisomisessa hieman hidas, meinaa kääntyä mukaan ohi kävellessäni. Pitääpä tätäkin muistaa reenata!!! Norri otti myös metallia, ok. Ja loppupalkka ruudussa :D

Nástille kokeiltiin Hertan neuvomaa palkka ruudussa-hommaa. Hyppynouto ja vapautus ruutuun palkalle ei ihan toiminut, kun Naps ei halunnut pudottaa kapulaa :D Seuraamisesta ruutuun toimi paremmin. Seuraaminen paikoin ok, paikoin vähän hajamielistä. Násti otti myös luoksaripysiä juoksuttamalla ja ruudun paikkaa läheltä. Ihan ok, enempi sais olla motivaatiota ja intoa kuulemma tekemiseen eikä pelkkiin nameihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti