tiistai 19. maaliskuuta 2013

M & M ja pari kuvaa

Pyhänä oltiin Mustilla ja Mirrillä reenimässä. Násti teki kolme settiä sekä yhden sisääntulon Joikalle häiriöksi. Eka setissä otettiin liikkeellelähtöjä. Voi kikulat, oli muuten huonoa! Jotenkin ihan laama. En tiedä, johtuiko hallista vai mistä, mutta tunne oli huono. Yritin päästä siitä yli, mutta jäihän se päälle. Tunnarissa otti väärän. Toisella yrityksellä tuli oma. Toisessa setissä tökki kanssa vääriä, kolmas kerta toden sanoi vasta. Kaukoissa ei ihan kuunnellut, lopulta kumminkin taas teki oikein. Eka setin loppuun otettiin luoksetulo suorana, se sentään ok. Toka setissä otettiin taas liikkeellelähtöjä, ehkä hieman parempia. Lopussa sitten ruutua, pyrki jäämään etukulmaan, muuten ihan ok. Loppupalkka ruudussa. Eipä jäänyt kovin hääppöinen fiilis, tavoitteena lauantaille on saada kaikista liikkeistä pisteitä ja kakkostulokseen täytyy olla tosi tyytyväinen. Tasontarkistus siis luvassa.

Norppa teki yhden setin, jossa ruutua merkin kanssa, jee! Seuraaminenkin oli mukiinmenevää. Norrilla oli asenne kohdillaan. Tunnarissa oli liian korkeassa vireessä ja alkoi säheltää. Toi vääriä. Pienen tuumaustauon jälkeen uusinta ja ok :).

Norri täytti sunnuntaina kolme vuotta. Hurjan nopeasti ovat kyllä nämä vuodet vierineet! Alla kuvia poropaimennusreissusta, kaikkien (c) Suvi Tenho


Pörriä laulattaa
Louhi ja Násti näyttävät sisarelliset tunteensa
Synttärisankari huutaa
Poikia aina alistetaan
Tankavaaralla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti