keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

Agireenit Pöökin kanssa


Násti oli siis näyttelysunnuntaista eteenpäin kasviksen hoidossa, vasta tänään pääsee hakemaan kotiin.. Ovat käyneet Lapissa asti, kateellisena ollaan.

Pikin kanssa ollaan hengailtu tultuani Ypäjän-kurssilta. Maanantaina mentiin agilityyn. Piki oli ihan innoissaan. Otimme neljän esteen hyppysuoraa vierellä juosten tai koira jäljessä (menin valmiiksi 2. tai 3. esteelle). Piki meni tosi hienosti ja lujaa <3 data-blogger-escaped-.="." data-blogger-escaped-:o=":o" data-blogger-escaped-eteen="eteen" data-blogger-escaped-etten="etten" data-blogger-escaped-harmi="harmi" data-blogger-escaped-irtoamista="(" data-blogger-escaped-irtois="irtois" data-blogger-escaped-isi="isi" data-blogger-escaped-niin="niin" data-blogger-escaped-ole="ole" data-blogger-escaped-opettanut="opettanut" data-blogger-escaped-pit="pit" data-blogger-escaped-saada="saada" data-blogger-escaped-supikoiralelu="supikoiralelu" data-blogger-escaped-vaikka="vaikka" data-blogger-escaped-varmaan="varmaan" data-blogger-escaped-vitsi="vitsi">
Sitten mentiin myös pieniä sarjoja hyppy, putki ja muuri. Muuri tippuu Pikiltä aina, kun se hyppää sen päälle. Rimojen päälle hyppäämisen se on lopettanut, mutta jos este on yli 50 cm, menee Piki mieluusti alitse ;)

Kolmas sarja oli rengas ja pussi. Piki pitää ohjata pussiin tarkasti, muuten menee ohitte. Putkeen Piki menee jo mielellään. Vihdoinkin on unohtuneet ne traumat, jotka sai, kun valkoinen salama kerran tuli vastaan putkessa.

Ulkona Pöks etsii viimeisetkin lumipälvet, joissa pyörii vimmatusti. Pian Pöökin lempihuvi loppuu taas =(

Mutta nyt matkaan kouluun, jonka jälkeen päästään vihdoin Pikin kanssa hakemaan juniori himaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti