keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Iisalmen terkkuja


 Juoksut on juostu ja mieli on virkistynyt ennalleen valeraskautta odotellessa. Poikaystävä Mosku tavattiin juoksun lopulla. Nastikin osasi Moskulle jo hieman ärähtää, kun kaveri olis vaan selkään yrittänyt... Heti ärinän jälkeen piti taas olla mielin kielin, onhan se Mosku kuitenkin niiiin iihana. Nähtiin myös Moskun pieni ystävä Naappu (Sagaberran Nurminuttu), joka oli pörröinen kuin pörröpentu. Nástia olis kiinnostanut hirveesti, mutta Naappua pelotti toisen lähentely.

Tällä viikolla Násti kokeili jo jään kestävyyttä juoksentelemalla Soinlahden jäällä pupun perässä. Pimeässä lähti niin sukkelaan, etten edes tajunnut, ennen kuin kuulin haukkua lahden toiselta puolelta. Pikkasen kylmäsi sydäntä, koska lahdessa oli ihan läpisulia kohtia. Karjuttuani hetken tyttö tuli kuin liidellen jään pintaa pitkin. Onneksi jää kesti... Sattuman jälkeen olemme pitäytyneet kaukana vesipaikoista. hurjaa.

Täällä on ollut nyt pari viikkoa mukavat lumikelit, Násti tykkää juoksennella hangessa. Siitä se ei tykkää, kun en ole pimeällä uskaltanut ottaa sitä heppalenkeille mukaan. Komentaa ihan kunnolla, kun olemme lähdössä lenkille... ;) Viikonloppuna on tiedossa aktiiviloma Kauhavalla Nástin ihannoiman kultainennoutaja Paavon luona. Pyhänä tai viimeistään muanantaina palaammme etelään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti