lauantai 8. lokakuuta 2011

Jyskylän erkkari 2011

30.9.-2.10.2011 vietimme jälleen viikonloppua Jyväskylän Laajavuoressa Nástin sukulaisten kanssa. Mukana menossa olivat Násti, Norri, Louhi, Vauhti, Halo, Jörö, Viima, Siiri ja Riimi. Kaksijalkaisista siis Mitra, Paula, Miia, Laura, Suvi ja mä. Sunnuntain näyttelyssä näimme myös Kaikua ja Cáhpea. Lauantai alkoi tuttuun tapaan TOKO:n rotumestaruuksilla. Norrilla juoksun tärppipäivät olivat lähellä, koska erotuksena viime viikonloppuun, jolloin Vauhdin kiinnostus oli laimeaa, yritti poika tilaisuuden tullen selkään. Norrilta tuli kuuluville ensimmäiset murinat ;) Myös Halolla oli juoksut, ja pikkumies oli onnesta sekaisin hemaisevasta tädistä. Rankkaa tuo miehen elämä.

Násti osallistui AVO-luokkaan TOKOssa numerolla 9. Olimme jälleen luokkamme ensimmäisiä. Tuomari antoi meidän käydä kehänauhojen ulkopuolella nappiin menneen paikkamakuun jälkeen

Pisteet ja kootut selitykset:

Paikkamakuu 10 (Jee)

Seuraaminen 8 (Väljää välillä, perusasennot huonoja)

Maahanmeno 9 (En ole ihan varma, mistä piste meni, hitaudesta???)

Luoksetulo 8,5 (Jee! Ravilla tuli ja olis voinu pysätä nopeammin, muttei olla taidettu koskaan saada luoksetulosta näin "kovia" pisteitä... Hankala liike ohjaajasta paineistuvalle (tai siis ohjaajan paineistamalle) koiralle.) Pysää kyllä videolta katsottuna tooodella hitaaasti. Pitää treenata.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Noutaminen 8 (Nousi seisomaan heittäessäni, hidasta ja vähän vino palautus, mutta tämähän on luoksetulon kanssa se meidän vaikea liike.) Ja intoa oli :)

Kauko-ohjaus 10 (Istumisasennot olivat vajaita kuvista päätellen, mutta mitäs tässä mussuttamaan. Tällä kertaa ensimmäinen vaihtokin onnistui, jee!)

Estehyppy 6,5 (Heh, meitin "varma" liike. Ei istunut eka käskyllä. Toisella istahti, mutta nousi heti seisomaan. Tuomari sanoi, että tulkitsi sen varastamiseksi, jotta ei tarvinnut ottaa niin paljon pisteitä pois )

Kokonaisvaikutus 8,5 (Haukkuminen liikkeiden välissä verotti tätä jälleen. Haukkumista oli kyllä paljon vähemmän kuin viimeksi. Mutta jälleen, pääasia että koiralla oli kivaa! Jee!)

Yhteensä 177 pts, I palkinto, sijoitus 1./6

Seuraavana vimeot. Kuvaajana Suvi Tenho:




 seuraaminen



 Maahanmeno



 Luoksetulo



 Seis



 Noutaminen





 Kaukokäskyt



 Hyppy



Palkintojenjaossa oli helppo hymyillä. Násti sai lihapullia Rotumestari-pokaalista.

Jatkossa tavoitteena on hakea vielä yksi ykkönen avoimesta ja kai me sitten aletaan tähdätä sinne voivoihnin, kun Prinsessa tekee niin mielellään hommia. Hommia on kovasti, kun esim. tämä avoimenkin luoksetulo on niin huono... Uudet liikeet ovat vielä aivan alkutekijöissään ja mun treeni-innon (puuskittaista) tuntien N on ehkä 10 v ennen kuin ollaan valmiita voivoihin.

Illalla käytiin luennolla, kylvettiin, käytiin syyskokouksessa ja vietettiin iltaa. Kuva (c) Mitra tai Paula (ehkä Paula, kun Mitra näkyy olevan kuvassa). Farkkupylly sylissä.

Seuraavana päivänä olivat näyttelyt. Taikarumpulan tulokset

urokset, Saara Sampakoski

Boheemishamaani  AVO EH

Diivan Loru AVO EH

Diivan Kertomus VAL ERI

nartut, Tapio Kakko

Boheemimadda AVO H

Diivan Runo AVO H

Diivan Tarina AVO H



Boheeminoita VAL ERI.



Norri sai NUO H:n. tyttöjen arvostelut löytyvät sivuilta. Norri esiintyi todella nätisti, olin siitä ylpeä :) Harmikseni Norrin Peppi-siskon esiintyminen meni minulta kokonaan ohi :(

Reissu oli hieno ja kivaa oli. Vauhtia (ja vähän Vauhdin lähimmäisiäkin) kävi sääliksi, niin paljon tyttöhajua se sai kärsiä. Pelkäsin jo eturauhastulehdustakin... Mutta ilmeisesti Vapi on edelleen elävien kirjoissa! ENSI VUONNA UUSIKS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti