sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pellossa riekkumista

Niin se Tenhoava poppoo taas lähti reissun päälle. Käväistiin viikonloppureissu Pellossa ja Ylitorniolla, edellisessä tokoilemassa ja näytelmöimässä, jälkimmäisessä yöpymässä.  Ilmat olivat hienot, ja hieno oli piäkallopaikka Rohkihyä-hallikin! Talkoovoimin ja lahjoitusten avulla rakennettu halli oli kyllä hieno paikka kevätpäiville. Lauantaina aloitti joukostamme pikku-Norri korkkaamalla TOKO-uransa alokasluokassa. Etukäteen vähän pohdiskeltiin, että III-tulokseen ollaan tyytyväisiä, onhan Norrilla ollut viime reeneissä aika tavalla omia käsityksiä liikkeistä (mm. luoksetulon jätössä ja liikkeestä seisahtumisessa lähtenyt hiippailemaan perääni...).

Luoksepäästävyys 10

Paikkamakuu 8 (loppupersasentoon kaksari).

Molemmat seuraamiset 8,5. Remmin kanssa mun käet ei liiku ja molemmissa Norri on banaani.

Liikkeestä maahan 10 

Kauniisti Norri jäi nököttämään luoksetulon jätössä, vaikka pois päin kävellessäni pelkäsin koko ajan, että se hiippailee perässä... Jei :) Se laukkasi. En (ehkä) kuitenkaan ole pilannut Norrin luoksetuloa täysin. 9,5. Puoli pistettä taisi lähteä vinosta persasennosta (banaani).

Liikkeestä seis ison käsimerkin kera. 7. Varmistelua, mutta todnäk kannatti...

Estehyppy 9. Tämä on Norrin lempiliike, joten kiva, että se on viimeisenä, vähän niinku palkaksi :) En kuollaksenikaan muista, mistä piste meni...

Kokonaisvaikutus 10!! Yht 175,5 pts, I-palkinto, sijoitus 3/9.

Voi Pörri-Orvokki, minkä teit :) Ihana hauva!

########################################################

Sunnuntaina olikin sitten kaikkien vuoro mennä kehään. Jokainen karvatassu osallistui tällä kertaa erikoisnäyttelyyn, Norri ja Loulou jopa samaan luokkaan, minkä vuoksi niitten yksilöarvosteluista ei ole kuvia. Louhi pääsi AVO ERI:llään kilpailuluokkaan, johon Norrin EH ei piisannut, joten saatoin napsaista Poukista muutaman kuvan. Meillä oli myös pieni toive saada Taikarummun kasvattajaryhmä kasaan, mutta koska Talvitie oli kovin tarkka koosta, sai 55 cm korkeaksi mitattu Vauhti vain H:n, ja kasvattajaryhmähaave kariutui, vaikka muut kolme saivatkin ERIn ja SAn.



Talvitie mittaamassa mummin kultaa. Marja oli vähän sitä mieltä, ettei Vauhti voi olla niin korkea, mutta hoksasi sitten sen, että minähän se iso olen, mikä häntä hämäsi. Luuli vielä ilmeisesti, että hämäys oli tarkoituksella... ;)



Kommee se on silti!



Veljmies oli VAL ERI3 PU4 SA. Ihana Cáhpe <3 data-blogger-escaped-.="." data-blogger-escaped-:=":" data-blogger-escaped-aina="aina" data-blogger-escaped-iloinen="iloinen" data-blogger-escaped-ja="ja" data-blogger-escaped-niin="niin" data-blogger-escaped-p="p">


Lopa-Lou oli AVO ERI2 SA. Ja käytös tyypillistä... Ja tuomarin mielestä Louhi oli kookas!



Naps jaksoi juosta kehässä vaikeuksitta VAL ERI3 SA:n. PN-kehästä Naps ja Loulou heivattiin varhain pihalle, mikä ei meitä haitannut (ainakaan Louhia) ;)

#######################################################



 Iisalmeen palattiin sunnuntaina. Maanantain pidin vielä vapaata toipumisen merkeissä ja ennätimme ennen Klaken porukan lähtöä vielä pistäytyä jäällä. Násti on tosiaan ollut koko alkuvuoden aika vaisu, tosin mielestämme onneksi hieman virkistymään päin. Lenkkeillessä se kyllä vielä väsyy normaalia herkemmin. Siitä on tutkittu vaikka mitä verinäytteitä ja röntgenkuvia. Selkäkin on jumissa, mutta se saatiin kuntoon lääkekuurilla ja fysioterapialla. Rintaontelosta löytyi suurentunut imusolmuke tai muu juttu välikarsinasta. Sydänultrassa sydämen supistuvuus oli  heikentynyt. Emme aloittaneet vielä sydänlääkitystä, tsekataan kontrolli parin kk päästä. Sitten selvinnee, onko kyse ohimenevästä vai etenevästä viasta... Kirjoittelen niistä sitten, kun jotain selviää.


Louhin peitsinäyte. Louhi on päässyt junnujen leikkeihin paremmin mukaan, kun Násti on ottanut rauhallisemmin, eikä ole suuna päänä koko ajan.


Norri sai patukan :) Hanki oli alkuviikosta niin hyvä, että kantoi kunnolla ihmistäkin. Ihanaa!


R-kaksikko Násti ja Vauhti vetää patukkaa. Louhi säestää. Násti taisi hajottaa patukan kädensijan...



Löytyy siitä mammasta vielä vähän virtaa...

Suvi, Louhi ja Vauhti sitten lähtivät etelään maanantaina vain palatakseen toisella autolla takaisin torstaina. Pääsiäisen teemana oli junnujen MH-luonnekuvaus. Siitä aiheesta lisää myöhemmin, kunhan ilmaisen vimeoni viikottainen latauskapasiteetti nollautuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti