maanantai 21. toukokuuta 2012

lappalaisreeneissä

Sunnuntaina olimme jälleen Itä-Suomen lappalaiskoirien mahtavassa seurassa reenaamassa tokoa ja hakua :) Tottiksella aloitettiin, Násti ja Unski olivat ensimmäinen pari. Norri karkasi kerran autosta lähes kentälle asti, mutta onneksi Mami kaappasi sen kiinni ja palautti autoon :o

Násti aloitti tunnarilla, jossa tehtiin ympyrä, oma oli klo 11. Haisteli hyvin, nosti oman, mutta päätti kuitenkin tiputtaa ja haistella väärät. Vapautin, kun lähti tuomaan omaa :)

Sitten tehtiini ruutua kaukaa kosketusalustalla ja lähempää ilman. Kosketusalustalla tekee hyvin, ilman on selvästi paikka hakusessa... On kyllä äkkiä oppinut, että Hertalta saa namia ;) Saatiin kuitenkin muutama onnistunut toisto siihen. :)

Násti teki vielä luoksetuloa, ensin pitkältä matkalta suorana, josta innostui kovin. Leikki jopa mun kanssa patukalla melkein raivokkaasti. Mä kaaduin, muttei haitannut mitään. Se ehkä vähän häiritsi, kun kaatuessa taskusta tippui tunnarikapuloita ja nakkeja. ;) Otettiin pysäytystä Hertta takapalkkana. Ihan ok. Lopuksi pysäytin itse ja kutsuin luo. Ok.

Liikkeestä istuminen kerran kokeenomaisena - onnistui :)

Hyppynoutoa matalalla esteellä hetsattuna+vapautus paluuhypystä -ok.

Paikallaoloissa Násti istumisessa lysähti maahan kolmesti. Pitäisköhän harjoitella? Makuu 3 min ok.

Norri oli ihan innoissaan päästessään kentälle =) Sen kanssa otettiin ruutua, kerran kosketusalustalla, hyvin. Sitten ilman, WAU!!! Otettiin myös ruudun loppuosaa, jossa meinasi välillä nousta.

Seuraamisen liikkeellelähtöjä kuten viimeksi. Meinaa persasentoa ottaessa vingahdella... :/ Muuten hyvä. naksu+palkkaus.

Luoksetuloa suorana - hyvin, patukka ei kelvannut ;) Meinasi nykiä liikkurin käskystä.

Hyppyä avo-tyyliin, uusi ongelma- ei meinannut lähteä millään eka käskyllä... Kolautteli myös välillä estettä... :o

Yleisiä huomioita

-Mä laitan usein käden edelleen taskuun ennen kehua/vapautusta :P

-Mä katson koiraa lähettäessäni sitä jonnekin...

Hakuosio

Naps otti pari haamua ja yhden valmiin maalimiehen. Jäljesti kaikki lopulta ;) Hertta haukutti vähän Pöljää piilossa :)

Norri otti pari viistopakoa ja yhden "valmiin", jonka kyllä näki. Varoittelin kovasti viime syksyn jutuista, jolloin Norppaa hirvitti kauheasti metsään mennyt ihminen. Nyt yllättävän hyvin. Ekalla ukolla hyppäsi tosin 3 m sivuun, kun löysi Hertan. Uskalsi hyvin kuitenkin mennä hakemaan palkkaa :) Tokana Mamille meni keesi pystyssä reippaammin, oli kuulema irvistellyt hurjassti ;) Kolmantena Minna meni Norrin nähden piiloon, Norri meni suht reippaasti luo ;)

Oli aivan superia reenata, koirille ja itselle jäi huippumieli :) Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti