sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Parit reenilöiset

Laavantaina reenattin Subbarin ja koirien kanssa heidän lähikentällään.

Naps teki ruutua ravilla :D
Liikkeestä istumista :)
Tunaria, jees. (oma piilotettuna väärien lähelle ja lopulta sekaan)
Hyppynouto ihan kiva.

Norppa teki ruutua lujaa :D
Jääviä teki perruuttamalla. Kuunteluharjoitusta. Vastasi hyvin, kunhan vaan muistin tehdä niinkuin käskettiin :P Eli siis, jos tekee väärin, niin pysähdyn ja jopa otan askeleen kohti sitä. Alkoi kuunnella selvästi.
Tunnaria oma puskassa piilossa. Etsi tosi nätisti, ei nostellut vääriä, vaikka kävi nekin haistelemassa :)
Metalli oli ällöä, kun toi sen, pääsi palkaksi ruutuun kissanruualle :D
Loppuun yritin leikkiä Pörrin kanssa. Vähän aikaa leikki, mutta sitten hyytyi taas. Suvin kanssa leikki hyvin. Hmm... pitäisi siis antaa sen sikailla reeneissä vähäsen ;) Mitenhän pystyn siihen? :o

Tänään reenattiin Kuopijossa Hertan, Mari-Liisan ja Terhin kanssa. En ehkä ihan ollut terävimmilläni johtuen eilisistä juhlista ;)

Naps aloitti ruudulla. Hertan siniset merkit ja vihreä nauha aiheuttivat hieman ihmetystä. Tehtiin alkuun ja loppuun hetsaamalla kissanruokapurkilla. Meni ihan ok nopeudella. Tyhjäänkin lähti hyvin, mutta sitten alkoi ihmetellä niitä merkkejä/ei tajunnut, missä ruutu on... :P Tehtiin läheltä paikkaharjoituksia. Välillä tuntui tajuavan hyvin, välillä huonommin. Pyrki välillä korjaamaan itse kivasti.
Metallinouto ok. Ravilla, mutta teknisesti hyvin.
Kaukot otti yhtä vaihtoa kerrallaan. S-m on tämän hteken murheenkryyni. PAITSI jos sen ottaa msm tai ism, jotka tietenkin kokeessa toteutuvat. Hmm... Pitänee välillä lisätä matkaa jo... :D Tuliskohan tästäkin liikkeestä joskus jotain? Mami palkkasi takana nakilla. Nástista Mami oli huippu ;D

Norri aloitti myös ruudulla. Hakee takareunaan, menee lujaa. Menin palkkaamaan ruutuun nakilla. Sitten otettiin loppuosaa, ok. Nyki vähän.
Norri jatkoi metallilla, kissanruokakuppipalkalla. Ällötti taas ihan hulluna Hertan kapula, mutta toi silti häntä heiluen. Hassu-Pörri :D Otin erikseen hakemisen ja luovutuksen. Ihan ok.
Sitten tehtiin tunari. Kierrokset nousi ihan hirveesti, yritin rauhoitella silittämällä rinnasta. Oma piilotettiin vääräkasan taa ruohikkoon. Haisteli väärät ja väärien takaa puskaa. Ei bongannut, palasi väärille, nosti yhden, muttei tuonut vaan meni vielä haistelemaan puskaa, josta oma löytyi :) Vaihtoi sitten väärän omaan ja toi kehujen saattelemana oman :D Alkaa tämäkin hahmottua... Hieno-Pörri.
Otin jääviä taas peruuttamalla, alkuun teki hyvin, sitten ei enää istunut. Otin myös seisomisen ja istumisen perätysten käskytyksellä. Ok, paitsi istumisessa istui nätisti ja nousi, kun käännyin katsomaan... :P Paska-Mira. Loppupalkka meni ruutuun. Ja Norri meni lujaa perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti