torstai 1. marraskuuta 2012

Yksityistunnilla

Käytiin Riitan yksityistunnilla Suvin ja Vapin kanssa. Norri aloitti.
  • Aloimme metallilla.Aloimme metallilla. Norri esittikin keskikokoisella kapulalla ällötystä. Neuvoksi saatiin ottaa ruokakuppi takapalkaksi, jonne vapautus, kun tuo hyvin. 
  • Sitten otettiin liikkeestä seisomista, jossa Norppa on alkanut arpoa. Neuvoksi saatiin ottaa peruuttamalla pysiä kädet takana. Jos arpoo, pysähdyn ja otan askeleen Norria kohti. Oho! ei oikein toimi, kun Norri palkkautuu jo siitä, että se saa jatkaa :D Eli pitää siis tosiaan pysähtyä, että Norri miettii oikeasti, mitä se tekee.
  • Seuraamisessa pitää käyttää nakkia vasemmassa kädessä useammin, pään asento tällöin parempi. Mun vasemmallekäännöksiä pitää reenata... huhhuh, mitenhän se vaan onnistaa? ;)
  • Yritin vielä demota Norrin noudon palautusta. Siis sitä, että se nousee seisomaan, kun otan kapulan sen suusta.
Vapi teki välissä, sitten oli Nástin vuoro
  • Kaapot. Nasu teki ihan ok. Seisomaannousussa sain vinkin, että pitää palkata jo nousuvaiheesta, ei ehdi tepsuttaa... S-I pitäisi yrittää ajatella enemmän taakse. M-S pitää jumpata vaan vielä lissää...
  • Tunari. Násti arpoi jälleen ekan, sitten meni taas kapuloille ja nosteli vääriä. Lopulta toi oman. Sitten otettiin muutamia askelia. Eli eka piilotettiin oma ->hyvin. Sitten kasa vääriä ja oma piilossa takana ->hyvin. Sitten oma muiden joukkoon ja peitettiin lehdillä ->hyvin. Pitää vaan muistaa ottaa välillä näitä alkujuttuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti