tiistai 25. kesäkuuta 2013

Toinen voivoi-koe

Hahaa, tästä on näköjään tulossa kovasti vain tulosblogi. Kyllä me välillä reenaillaankin, käytiin mm. Taivaannastan tokoleirilläkin. Mutta päivitys onkin näköjään vaikeampi juttu. Joka tapauksessa, Násti tokoili tänään Pirkko Bellaouin tuomaroimana Hyvinkäällä toisen kerran voittajaluokassa. Kävimme Suvin kanssa lauantaina tekemässä Nástille motivointiharjoituksen ja se ehkä vähän näkyi. Naps oli ainakin mielissään menossa kentälle. Hellettä oli 26 C ja Napsterilla on paras talvikarva päällä, joten olosuhteet olivat suht haastavat. Liikejärjestystä oli vähän muuteltu:

Paikkamakuu 9 (kuulemma hitaat maahanmeno ja pertsa, makuu hieno)
Hyppynouto 8,5 (olisi saanut olla nopeampi)
Liikkeestä istuminen 8 (hidas istuminen)
Ruutu 7 (aikamoisen kaarroksen Naps otti kohti kehänauhaa, meinasin jo karjaista sen pois, mutta sitten se otti suunnan ruutua kohden. Meni aika takanurkkaan, tuomari tarkasti paikan. Hidas vierelle tulo.)
Seuraaminen 5,5, (kaukana huiteli, vinkui pari kertaa, pari pertsaa jäi ottamatta! Tätä on nyt tehnyt reeneissäkin, täytyy olla tarkkana, ettei vahingossa palkkaa...)
Luoksetulo 5 (laukkasi ekat pätkät, valui ihan hulluna stopin jälkeen, olis pitänyt sanoa heti toinen käsky. Maahanmeno hyvä).
Kaket 5 (eka vaihto kaksoiskäsky, valui aika tavalla)
Tunnari 9 (JEEE!!!)
Metalli 8,5 (hyvä :))
Kokonaisvaikutus 7 (vinkui välillä, meinasi liikkeiden välissä karata, kerran takerruin vahingossa pantaan, löysä)

Yht 227, VOI2, sij.2/4.

Kokeen jälkeen Norri ja Reiska tekivät nurtsille makkarajäljet. Norrilla oli intoa ihan höpönä, se veti kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti