keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

rheeniä

Pikkuista reeniä ollaan vedetty pitkin kesää, vaikka vähänlaisesti sitä on tänne blogiin päivittynyt. Norri on käynyt keskiviikkoisin agilityn jatkokurssilla. Ei ole oikein Norppa syttynyt lajiin, luulen kyllä sen olevan minun vikani. Talven pitkän tauon jälkeen aloin ahnehtia, enkä palkannut riittävän usein. Lisäksi muutamalla kerralla on ollut turkasen kuuma. Pörri on myös vetänyt jälleen eeerriiitttääin pitkän esikiiman. Varsinaista juoksua ei ole kuulunut vieläkäään. Norrilta paikattiin kaksi hammasta kesäkuussa, minkä vuoksi Tokon SM-kisat jäivät meiltä väliin.

Sunnuntaina reenasimme Hertan ja Johannan kanssa jälkeä. Norrin jäljellä oli makkaraa siellä täällä. Makkaran olivat kurjaa kyllä löytäneet myös muurahaiset. Ensimmäisellä namilla Norri otti namin suuhun, järkyttyi ja sylki pois. Hetken se oli niin järkyttyneen oloinen, että luulimme Hertan kanssa molemmat, että se lopettaa hommat heti. Väärä luulo! Pörri kokosi itsensä hienosti ja jatkoi hommia loppuun asti. Liina pitäisi kuulemma pitää "kuolaimella" paremmin :)

Násti tajusi heti autosta tullessaan, että jäljelle oltiin tultu. Niin into pinkeänä se lähti jälkeä saalistamaan. Nasulla menee välillä hosumisen puolelle, pitää pysähtyä, kun nenä nousee maasta. Jälki meni kumminkin ok.

Otimme iksyn kentällä vielä tottista. Molemmat koirani menivät PK-A-esteen kapula suussa (este oli laskettu hyvin loivaksi) muutamia kertoja. Násti teki kaukoja ja liikkeellelähtöjä. Ok. Loppuun suora luoksetulo, jossa kaarrettiin jo poistumisreitille.

Norri teki kaukoja (ok), tunnaria (aivan levällään). Tunnaria pitäisi nyt tehdä vähän tiheämmin ja helpotettuna. Eihän tuosta tule mitään :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti