torstai 25. heinäkuuta 2013

Leirielämää

Olimme sunnuntaista keskiviikkoon Surkeenjärven matkailutilalla Lappalaiskoirien kesäleirillä. Sunnuntaina saavuimme paikalle ja olimme luennolla. Maanantaina ensimmäisessä harrasteryhmässä kokeilin molempien koirien kanssa rally-tokoa.

Oli ihan hauskaa ottaa normista poikkeavia liikekuvioita tyttöjen kanssa. Pyörähdykset seuraamisen yhteydessä luulisi olevan Norpan juttu, mutta vasemmalla se oli aika hankala tehtävä etenkin sen jälkeen, kun tallasin sen varpaille. Olin itse jostain syystä turkasen väsynyt ja jotenkin meni fiilikset itselläkin taas tallaukseen. Toimiko Pörri sen jälkeen? No ei. Laitoin sen lopulta jäähylle, jonka jälkeen se onneksi kumminkin toimi. Nasti toimi kanssa ok.

Iltapäivällä oltiin FH-jäljellä. Norri teki suoran jäljen, jonka lopussa oli purkki kissanruokaa. Pellon keskellä oli niittämätön kohta, jonka yli jälki meni. Norri meinasi siinä vähän haahuilla, viereinen Hertan Nosteelle tekemä jälki ehkä haisi? Muuten jäljesti ok.

Naps teki tiistai-aamuna FH-jäljen, jossa oli yksi muurinharja ja kolme esinettä. Merkkasi esineet hyvin, mutta olin myöhässä kehumisen kanssa kahden ekan kanssa. Tarttis varmaan opettaa ilmaisu :D. Jälki oli 1,5 h vanha, aika kivasti Nasu malttoi tehdä töitä. Norri teki odotusajalla metsäjäljen aika tuoreeltaan. Jälkeenpäin kuulin, että samalle alueelle oli vedetty edellisenä päivänä verijälki (!). Norri otti tästä harhan ja meni aika pitkälle sitä. Nosti kumminkin oman jäljen vielä, kun toin sen takaisin hoodeille. Huhhuh. Mitähän jälkeä sen kanssa tekisi?

Tokoa tehtiin omalla porukalla (Hertta, tiistaina myös Laura). Nas teki joka päivä kaukoja. Taaksepäin istuminen onnistuu jo yllättävän hyvin, siinä käskynä "back". Ruutu oli eka päivänä aika pitkän ruohon seassa, ahnehdin taas tehden evl-ruutua. Nas oli menossa ruudulle merkkikomennosta :( Ja innoissaan oli menossakin. Tiistaina meinasi mennä häiriöpallolle. Hertta meni Nastin palkalle ja otettiin uusiksi. Ihan laukalla ruutuili sitten. Nástille otettiin myös stoppireeniä. Palloteltiin Hertan kanssa. Ihan ok, mutta aateltiin nyt kumminkin kokeilla käsimerkkiä käyttöön. Toisaalta ruudun stoppiakin pitäisi vahvistaa aika tavalla. Siihen lentävä palkka heti käskyn jälkeen.

Norri hinkkasi tunnaria. On se kyllä epävarma sen kanssa, sunnuntaina paineistui ihan kympillä, kun ei väärät mulle kelvanneet. Tiistaina se oli vähemmän paineessa. Pitää vaan tehdä tätä joka päivä. Metallinoutoa se teki loppupalkan eteen maanantaina omalla ja tiistaina Lauran kapulalla. JEE!! Ruutua Norppa teki taas into pinkeenä <3 Kakeissa on vähän hösellystä, mutta ok. Jospa nää tästä. Tarttee vissiin reenata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti