perjantai 18. tammikuuta 2013

Parit tokot

Keskiviikkona tehtiin pikareenit Iksyn kentällä Tuomon kanssa. Pakkanen oli kirinyt päivän aikana -5:stä -20 C:een, ja pukeutuminen oli aamuisella tasolla, joten reeneistä tuli tosiaan pikaiset (3 koiraa, 1 tunti).
Násti aloitti. Teki ruutua, luoksetulohömppää pallotellen välillä ja kakeja. Ruutu oli oransseilla merkeillä ja keltaisella nauhalla. Ei ehkä parhaiten näkynyt keinovalo+lumi -yhdistelmällä... Meni vähän sivusta, mutta ihan ok. Luoksetulohömppä oli ihan jees. Pysät varsinkin alkuun huonoja, mutta maahanmeno heti hyvä. Naps oli innoissaan reenistä, mikä oli tärkeintä. :) Kakeissa meinaa kyllä tulla eteenpäin s-m-vaihdossa ainakin eka vaihdossa, hmm... reeniäreeniä....

Norri teki Essin jälkeen pertsoja+vähän seuraamista. Ääntelyongelma on todellinen. Yritin palkata vain hiljaisista suorituksista. En ole varma, että se tajuaa vingahtelevansa... Sihinä ja ärähtely eivät ainakaan tunnu auttavan... Huoh. Norppa teki myös ruutua, ihan jees(vähän näköongelmia silläkin).

Tänään tein keskenäni. Norppa aloitti. Salamassa yritin tehdä m-s-i. Seisomisen istui, mutta korjasi sitten hyvin seuraavalla. Ruutua tein evl-tyyliin. Hyvin on hokannut merkin, vaikka sitä on otettu vasta vähän. :D Hyvä Pörri! Loppupalkalla meinasi varastaa ruutuun väkisin. Pörri otti myös tunnaria, nyt se oli ihan pihalla. Täytyy palata taaksepäin. Kakeja otettiin myös. Ihan ok. Edistymistä ei kyllä huomaa, mutta ei ne tekemättäkään edisty.

Násti otti salamaa. Sillä oli seisominen ihan hukassa. Oma mielentilani ei ollut siinä kohtaa paras mahdollinen. Saatiin kuitenkin lopulta hyvä toisto. Jee. Naps teki myös ruutua evl-tyyliin. Meinasi varastaa ruutuun, mutta meni merkille :). Kaket ok. Tunnari JEE!, siitä loppupalkalle. Hyvä Naps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti