sunnuntai 6. tammikuuta 2013

tokoa

Ollaan tässä tehty muutama omaehtoinen treeni viime viikonloppuna klinikan parkkiksella, ensin muutama sana niistä:

Tein tunnarisarjaa, jossa 5 tunnarikasaa, kussakin 4 väärää ja yksi oma. Joka kasassa nakkia. Molempien saldo 3/5 oikein, eli hintsusti plussan puolella... Molemmat yrittivät varastaa seuraavalle kasalle nakinsyöntiin ennen oman tuomista :D Násti toi väärät kasoista 1 ja 3, Norri 1 ja 2. Hyvä, että molemmat toivat loppupäässä oikeita... Norrilla oli hurrrjan kivaa, häntä vispasi. Nástia jännitti, oivoi :( Ja mua tietty kanssa.

Kakeja molemmat teki ihan jees, Napsteri jo etäältäkin. Norri tahtoo kääntyä kakeissa kohti palkkapurkkia (Otan niitä sen kanssa siten, että palkkapurkki on mun vieressä, ja se saa palkan hieman asennonvaihdon jälkeen kädestä.

Tänään reenattiin Iksyn kentällä Tuomon kanssa.

Násti aloitti. Teimme luoksetulon pysäytyksiä juoksuttamalla Nástia välissä. Pysähdykset oli huonoja, vauhti hyvä... No vauhti oli positiivista :)
Sitten Naps teki tunnaria. Kotona se on tykännyt kovasti kapulanpiilotuksesta ja etsinyt innolla kapulaa... Nyt se meni namitetulle tunnarikasalle ihan ok. Söi makkarat mielellään, mutta sitten alkoi haahuilla ympäriinsä. Lopulta toi kuitenkin oman hienosti. Positiivista: toi oman, ei nostellut vääriä. Negatiivista: paine.
Tuomo oli vienyt Nástille ruutuun valmiiksi kissanruokaa. Varmaan haju leijaili sen nenään, kun se oli koko ajan varastamassa ruutuun. Tämä oli luonnollisesti hyvä :) Otin lopuksi Nastille pari kaukovaihtoa, josta vapautin ruutuun. I-s-vaihto oli hieman vaikea.

Norri teki Essin jälkeen. Sama setti kuin Nástille, tai siis samat liikkeet. Luoksetulon pysärit olivat hyviä.
Tunnari tehtiin niin, että reilusti vääriä, nakkia välissä. Oma n. 15 cm etäisyydellä sivussa. Haisteli hyvin, varmisti vielä oman haistettuaan, ettei nakkia jäänyt, mutta toi oman reippaasti ja varmasti :) Hyvä Nor!
Ruutu tehtiin eka kertaa kokeenomaisesti. Ekana meni ruutuun hyvin, mutta alkoi etsä sitä kissanruokaa. Haisi ilmeisesti niin voimakkaasti... Otettiin uudestaan. Varmistin päätä kääntämällä seuraamisen. Toimi hyvin, seuraaminen hieman väljää, mutta kuitenkin kokonaisuus erittäin sujuva, Jee! Lopussa otin vähän kaukovaihtoja. Hohhoijaa... Kai niistä joskus jotain tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti