sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pondera-hallissa

Tänään oltiin lappalaisporukalla Pondera-hallissa.

Násti teki paikkamakuun (ok), hyppynoudon (ok, vaikkakin eräät arvostelivat esteen korkeutta sopivammaksi heelerille...), tunnarin (haisteli pitkään, jäi katselemaan, mutta aloitti uudelleen, kun katsoin poispäin, nosti väärää, mutta toi oman), josta vapautus ruutuun (olipa muuten vaikea, lähellä yleisöä, raja-aitoja (maalattuja vanhoja ovia) vasten... Ei mennyt heti, vaikka ruudussa odotti jättipalkka. Kumminkin meni.

Toisella kierroksella Naps otti metallia (ok, ravilla tosin), kaukoja (i-s eteni hieman, parani harjoitellessa), ruutua (oli edelleen vaikea... Raja-aitaoven takana oli muutama ihminen ja bc-pentu, joita se ilmeisesti kyttäsi, ei meinannut kyllä millään mennä. Lopulta saatiin kumminkin se sinne. Otettiin vielä Hertan avustuksella luoksetulon pysähdyksiä. Nástille vähän naureskeltiin, kun se oikein vinkui innosta :D. Mutta teki ihan ok. Alkuun pysät hiiitaita, mutta paransi loppua kohden.

Norri teki eka kierroksella seuraamista, sain vinkkejä juoksemiseen (pitemmät, rauhallisemmat askeleet) ja yritettiin puuttua piiiiiiiiiiipittämiseen. Siitä on jälleen tullut ongelma :( Voi perseensuti. Siitten Norppaliini teki metallinoutoa kolmen kapulan monivalintatehtävällä (yööök!), josta vapautus ruutuun jättipalkalle. Meni kiemurrellen, mutta meni kumminkin.

Toka kierroksella Norppa otti myös luoksarin pysiä (alkuun huonoja, mutta loppua kohden aika vau). Ruudun paikkaa otettiin myös, oli Pörrillekin vaikea(!). Loppuun otin vähän kakejumppaa. Kättä pitäis liikuttaa vähemmän. i-s vaihdossa nami mukana vielä.

Jatkossa:

*Nastille lisää kotona etsimisharjoituksia
*Luoksetulon pysä-treeniä
*Ruutua eri paikoissa
*S-m-treeniä

*Norrille paljon pertsatreeniä ilman piipitystä
*Lisää metallitreeniä
*Kakejen hinkkausta namilla jumpaten s-i ja käsiavusteisesti s-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti