torstai 10. tammikuuta 2013

tokoa

Tokoteltiin taas Tuomon kanssa Iksyn kentällä.


Napsteri:
Ruutu kokeenomaisesti: hahhaa, sama juttu kuin Norrilla viimeks, juoksi innoissaan ruutuun vähän mutkitellen, alkoi etsiä palkkaa. Sain kumminkin pysäytettyä ihan ok paikkaan. Istui kumminkin stop-käskystä, :D Hassu koira. Loppuosa ok. Ehkä se tämäkin johonkin pakettiin joskus saadaaan...

Liikkeestä istuminen: peruskauraa, ok.

Tunari: Jee! Ollaan nyt otettu hyytymisen jälkeen kotona ennen ruokaa tunnaria. Lisäksi olen piilotellut kapulaa kotiin aina välillä. Kuuri on tepsinyt. Teki siis hyvin, jee! :D

Norri:
Seuraamista. Olipas taas sirkushupia. Toki pohja oli vaikea (jonkin verran lunta), mutta keskittyminen oli huonoa. Lumessa oli kyllä hyvä nähdä jäljistä, että Norri tosiaan irtoaa puoli metriä juoksussa. Tähän pitää puuttua. Nami-imutusta mukaan ja pian! Tuomo kokeili Norrin kanssa, olipa hauska nähdä Norrin tekemistä ulkopuolelta. On se aikamoinen elohiiri. Poikittaa ja teputtaa kovin... :D Treenin puutetta...?

Kakeja. Huoh...  Edistyminen on hidasta. Nyt keksittiin, että kun en palkkaa tai ohjaa, käsi halvaantuu. Rauhoitti kovasti Pörriä. Ja lisäksi joka asennosta saa 2-3 nakkia, jottei ala ennakoida. Hidastusta kehiin siis. Ehkä niistä joskus jotain tulee.

Lopuksi ruutu palkka suoraan siellä. Norri näki, että palkkapurkki meni Tuomolle, joten se oli koko ajan menossa Tuomon luo. Bongasi se lopulta ruudun. Meni toki innnolla kun tajusi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti